Sportstimulering | Gelderse Online Koningsspelen

Helaas kunnen de koningsspelen dit jaar niet doorgaan. Daarom hebben we gezocht naar een andere manier om toch te kunnen sporten! De Gelderse Online Koningsspelen!! 

Hebben jullie het al gehoord? A.s. vrijdag zijn de Gelderse Online Koningsspelen en dit wordt een groot feest. Hieronder vind je alle informatie die voor deze ochtend belangrijk is. 

Om 8.55 uur begint de Livestream op: https://www.youtube.com/watch?v=VigsDkJCYF8. Wij zullen jullie verwelkomen op de Gelderse Online Koningsspelen van de gemeente Rheden. Daarna schakelen wij snel door naar Omroep Gelderland want daar zal de officiële opening plaatsvinden. Dit kun je volgen via de Livestream of natuurlijk gewoon op jouw televisie thuis. 

Na de opening begint de ochtend pas echt. Wij laten elke activiteit live zien en daarna mag jij aan het sporten of knutselen. Natuurlijk zien wij graag wat jullie in de woonkamer en/of tuin allemaal doen en daarom ontvangen wij graag jullie foto’s. De foto’s laten wij op de livestream zien tussen de uitleg van de activiteiten door. Wie weet zie jij jouw klasgenootje wel limbo dansend op de foto of verkleed als een echte koning of koningin!! 

De foto’s kun je de hele ochtend sturen naar w.dekker@rheden.nl, natuurlijk hopen wij alle foto’s te kunnen laten zien maar als het te druk is kan het zijn dat jouw foto er helaas niet opkomt. 

Wanneer je in de groepen 1 t/m 5 zit is het handig als iemand bij jou thuis kan helpen bij de activiteiten. Bijvoorbeeld met het snijden tijdens de Pauzesnack of het opblazen van een ballon. Maar natuurlijk ook om een foto van jou te maken tijdens het sporten of knutselen! 

Vergeet niet de spullen van te voren te verzamelen die je tijdens deze ochtend nodig hebt. Wat je nodig hebt kun je terugvinden in de materialenlijst hieronder. 

Oh ja dan nog even dit…..tijdens de ochtend zullen er letters verstopt zitten in het beeld, kun jij ze vinden en weet jij wat het woord van de dag is? Maak een foto van jouw scoreformulier en stuur hem naar het mailadres, dan zetten wij hem op de livestream. 

Wij hopen jullie allemaal te zien tijdens de Gelderse Online Koningsspelen van de gemeente Rheden op vrijdag 24 april van 8.55 tot 12.10 uur

Klik hier voor het scoreformulier