Sportbedrijf | Personele wisselingen

De afgelopen weken hebben er veel personele veranderingen plaatsgevonden binnen het Sportbedrijf. Zo is er een nieuwe collega gekomen als hoofd zwemzaken Daphne Hofman
Is er een nieuwe beweegcoach voor Dieren Clarinda Kersten en is Ilja van Dijk (beweegcoach Velp en Rheden) na lang met ouderschapsverlof te zijn geweest weer terug.

Even voorstellen

Clarinda Kersten

Vanaf 1 oktober ben ik werkzaam binnen het sportbedrijf Rheden als combinatiefunctionaris. Als beweegcoach ben ik aanspreekpunt voor Dieren. Dus zijn er vragen of heb je ideeën wees welkom om ze met mij te delen. Verder ben ik fysiotherapeut met specialisatie chronische aandoeningen wat goed van pas komt bij het project om de activiteitenbad binnen het Biljoenbad te Velp te gaan inrichten met zorg- en beweegactiviteiten voor de inwoners van de gemeente Rheden. Naast mijn werkzaamheden bij het sportbedrijf ben ik verder nog werkzaam als trainer gedragsverandering voor zowel kinderen als volwassenen volgens de EQfit-methode.

 

Daphne Hofman 

26 jaar en woonachtig in Wezep. Sinds 1 oktober in dienst bij Sportbedrijf Rheden als Hoofd Zwemzaken voor het Biljoenbad. 

Een erg leuke functie mag ik gaan uitvoeren, voornamelijk ook omdat ik mag starten in een heel nieuw mooi zwembad. Mijn functie is veelzijdig, aansturen van het team, verder ontwikkelen van huidige zwemlessen/doelgroepen maar ook het vernieuwen hiervan, aanspreekpunt gasten maar ook het verder opzetten van het project Zorg en Water. Voor nu leg ik mijn focus voornamelijk op de opening zodat medio december alle inwoners van de gemeente Rheden met veel plezier gebruik kan maken van het Biljoenbad.

Stagiaires 

Sven van Kalsbeek 

Momenteel ben ik een derdejaars sportmarketingstudent aan de Hogeschool Saxion te Deventer. In het kader van de opleiding loop ik 6 maanden stage bij Sportbedrijf Rheden waarbij ik deel uitmaak van de afdeling Sportstimulering. Tijdens deze stage zal ik naast het uitvoeren van verschillende werkzaamheden een stageopdracht gaan uitvoeren. Dit betreft een stageopdracht waarbij ik een zogenaamd beroepsproduct aan het maken ben in de vorm van een adviesrapport. Aan het einde van de stage zal ik dit adviesrapport aanleveren aan Ruud van Dijk, mijn stagebegeleider. Het adviesrapport zal een beschrijving bevatten over de factoren die te onderscheiden zijn in de keuze van mensen met een lage sociaaleconomische status uit de gemeente Rheden om wel of niet deel te nemen aan zwemactiviteiten. Bovendien zal het adviesrapport een advies bevatten waarin staat beschreven met welke “marketingmix” Sportbedrijf Rheden de meeste kans heeft om de gekozen doelgroep deel te laten nemen aan zwemactiviteiten die plaats zullen gaan vinden in het Biljoenbad. 

Daarnaast zal ik in opdracht van de reumapatiëntenvereniging Arnhem e.o. in samenwerking met Sportbedrijf Rheden een extra onderzoek gaan uitvoeren. Het belangrijkste aandachtspunt tijdens dit onderzoek is de vraag op welke manier de vereniging nieuwe jongere leden kan werven. Hier ga ik door middel van deskresearch antwoord op proberen te geven. De beschreven taken en activiteiten dragen bij aan de ontwikkeling van de door mij vooraf opgestelde algemene en beroepscompetenties waar ik de komende tijd aan ga werken.

Lucinda Joosten

Mijn naam is Lucinda Joosten en ik ben 20 jaar oud.  Het komende schooljaar kom ik stage lopen bij Sportbedrijf Rheden. Dit doe ik in het kader van mijn opleiding aan het Astrum College in Velp.  Op dit moment zit ik in het 4de leerjaar van de opleiding Sport, Bewegen en Gezondheid. Sinds februari 2020 ben ik zweminstructrice en sinds juli 2020 ben ik fitnessinstructrice.

De aankomende periode zal ik voornamelijk stage lopen bij het zwembad. Graag zou ik mijzelf verder verdiepen in watertherapie.