De Beweegcoach | Maak kennis met ...

Maak kennis met de nieuwe beweegcoach: Barbara Martens

Mijn naam is Barbara Müller-Martens, 38 jaar en sinds september mag ik als beweegcoach binnen het team sportstimulering van Sportbedrijf Rheden aan de slag.

Momenteel werk ik op de hogeschool Saxion te Enschede onder andere als docent fysiotherapie. Naast de lessen aan Nederlandse studenten geef ik ook lessen aan studenten uit verschillende landen met diverse culturen.

Verder werk ik als praktijkhouder (fysiotherapie) samen met collegae praktijken o.a. Fysio MT Busser | Tjoonk te Velp. Ik ontwikkel beweegprogramma’s onder de noemer FYSIOplusWATER. Dit voor doelgroepen zoals kwetsbare ouderen, neurorevalidatie patiënten en mensen met een verstandelijke beperking.

De functie beweegcoach geeft mij een kans om meer de focus te verschuiven van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag. Verder geeft het de mogelijkheid om meer de verbinding te leggen tussen verschillende instanties maar ook tussen patiënten en zorgverlener of patiënt en mogelijke activiteiten op locatie.

Naast mijn werkzaamheden, kom ik in mijn vrije tijd graag in het bos waar hardlopen maar ook gewoon wandelen mij een mate van rust geeft. Ik kijk er zeer naar uit mensen te mogen begeleiden en te adviseren.

>>> Beweegcoach Velp | Barbara Martens | (06) xx xx xx xx | b.martens@rheden.nl