Beweegcoaches | Nationale Diabetes Challenge

Nationale Diabetes Challenge

De Nationale Diabetes Challenge van 2018 is nog niet voorbij, of we zijn al met de planning voor 2019 bezig. Graag zouden we het succes van afgelopen dit jaar herhalen. 

‘De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelevenement dat de kwaliteit van leven van mensen met diabetes verbetert. Met ondersteuning van de BvdGF organiseren lokale zorg- en sportprofessionals wekelijks een wandeling. In kleine stappen trainen deze professionals samen met de deelnemers tot de Nationale Diabetes Challenge Week van 25 t/m 28 september 2019. Het doel van deze week is om vier dagen achtereen te wandelen. U wandelt drie dagen in eigen omgeving. De vierde dag wandelt u de laatste kilometers samen met alle deelnemers uit het land tijdens het NDC Festival. Het NDC festival vindt plaats op 28 september 2019 in Den Haag’.

Om ook in 2019 voor een geslaagde NDC te zorgen, komen we graag in contact met de organiserende huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten. De beweegcoaches kunnen op verschillende manieren helpen bij de organisatie van de NDC. U kunt hiervoor contact opnemen met één van de beweegcoaches. 
 

Beweegcoach Dieren

Barbara Martens    
T 06 25 76 76 53
b.martens@rheden.nl

 

Beweegcoach Rheden & Velp

Ilja Hascher van Dijk  
T 06 25 76 76 51
E i.vandijk@rheden.nl