Beweegcoach | Sportbedrijf Rheden organiseert Fittest voor 55 plussers

Weten hoe fit je bent? Test het!

Altijd al willen weten hoe het gesteld is met je spierkracht, lenigheid, lengte en gewicht en reactievermogen? Op zaterdag 14, 21 en 28 september organiseert Sportbedrijf Rheden voor alle 55 plussers uit de gemeente Rheden een fittest. De beweegcoaches van Sportbedrijf Rheden geven je advies op maat en je kunt deelnemen aan workshops op het gebied van sport, cultuur en andere sociale activiteiten. De testen vinden plaats in Velp, Dieren en Rheden.

Onderdelen van de test
De fittest bestaat uit negen onderdelen die je een goed beeld geven van je fitheid. Onder meer een bloeddrukmeting, longfunctiemeting, reactietest en lengte-gewicht-vetpercentage meting zijn in de test verwerkt. Direct na de test ontvang je de resultaten en kom je erachter of je topfit bent of dat er werk aan de winkel is. 


Programma
Je kunt de resultaten bespreken met één van de beweegcoaches van Sportbedrijf Rheden. Zij geven je advies op maat. Aansluitend vinden er twee workshoprondes plaats waar je aan kunt deelnemen. De workshopaanbieders zullen uit verschillende branches komen. Denk aan sport en bewegen, maar ook cultuur en andere sociale activiteiten. Er wordt namelijk niet alleen naar fysieke gesteldheid gekeken, maar ook naar mentale fitheid. 

Aanmelden
De fittesten vinden plaats op 14 september in Velp (Sporthal De Dumpel), 21 september in Rheden (Sporthal De Hangmat) en op 28 september in Dieren (Sporthal Theothorne). De test vindt plaats tussen 9.00 en 11.00 uur (je ontvangt een persoonlijke tijd). Tussen 11.00 en 14.00 uur vinden de workshops plaats. Deelname is gratis. Meedoen? Klik HIER om u aan te melden.