Activiteitengids voor ouderen 2018

Voor het tweede jaar op rij werd in oktober de Activiteitengids voor Ouderen uitgebracht. Een uitgebreid overzicht van alles wat er aan activiteiten voor ouderen te doen is in de regio Rheden, op het gebied van kunst & cultuur, sport en ontmoeting. En dat is veel; de gids is dit jaar zelfs met drie pagina’s uitgebreid en telt nu 20 pagina’s.

De gids is een idee van de denktank Kunst & Ouderen i.s.m. Cultuurbedrijf RIQQ. Veel ouderen hebben behoefte aan een papieren gids waarin alle activiteiten overzichtelijk staan vermeld. De gids bevat daarnaast veel extra informatie over bijvoorbeeld vervoersmogelijkheden en de Gelrepas. Ook komt wethouder van cultuur en sport, Marc Budel, aan het woord.

De gids werd half oktober samen met de Regiobode verspreid onder 48.000 huishoudens. Exemplaren zijn ook gratis af te halen bij een aantal bekende locaties, zoals de bibliotheek. Zie hierbij de online versie of download hier de pdf.

De gids is mogelijk gemaakt door de gemeente Rheden en is samengesteld door Cultuurbedrijf RIQQ, Sportbedrijf Rheden en Bibliotheek Veluwezoom m.m.v. Radar Uitvoering Oost. Maar ook veel andere aanbieders en locaties hebben een belangrijke bijdrage geleverd. Voor wie wil, is er eigenlijk altijd wel iets te doen in deze regio!