Aanmelden Gezondheidstest | 7 september 2017

Sport en bewegen is belangrijk en bovendien leuk. Dat geldt voor iedereen, zeker als de jaren wat meer gaan meetellen en men niet meer zo makkelijk in beweging komt. Een actieve leefstijl, waarin beweging op welke manier dan ook een plaats inneemt, draagt bij aan een goede gezondheid.


Meten, testen en advies over jouw leefstijl!

Wil je weten hoe het met je lichamelijke gesteldheid is? Meten van lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en/of BMI. Doe dan gratis mee aan de Gezondheidstest van de gemeente Rheden voor een beweegadvies op maat!

De Gezondheidstest is wordt uitgevoerd door Sportbedrijf Rheden i.s.m. het Astrumcollege (Sport & Bewegen) bij de Hangmat in Rheden en duurt ongeveer 1 uur. De aanwezigheid van een arts zorgt ervoor dat u veilig aan de Gezondheidstest kunt deelnemen. Met verschillende testen wordt onder andere uw coördinatie, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen gemeten. Na afloop van de test worden de resultaten met u besproken en krijgt u een deskundig beweegadvies van een fysiotherapeut.


> Meld je direct aan voor de Gezondheidstest!
*
*
*
*
*

Ik wil me opgeven voor de Gezondheidstest op 7 september 2017, voorkeursmoment:

*
 
Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar per gewenst tijdstip. De inschrijving gebeurt in volgorde van binnenkomst, vol=vol! Voor vragen of overige informatie kun je direct mailen naar gezondheidsmaand@sportbedrijfrheden.nl