Sjors Sportief weer van start in gemeente Rheden

Met ingang van het nieuwe schooljaar biedt gemeente Rheden opnieuw alle basisschoolleerlingen de mogelijkheid op laagdrempelige wijze kennis te maken met sport & cultuur binnen de gemeente. Het succesvolle project  “Sjors Sportief & Sjors Creatief” geeft alle kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur. De kinderen kunnen zo hun interesses en talenten verkennen zonder direct lid te hoeven worden. Jij bent als sportvereniging of culturele aanbieder bij deze uitgenodigd om jouw sport of creatieve activiteit te promoten via www.sportstimulering.nl waarop kinderen zich vervolgens inschrijven.

Alle activiteiten worden gebundeld in een gaaf, kleurrijk activiteitenboekje en bij alle basisschoolkinderen uit de hele gemeente onder de aandacht gebracht. Kinderen kiezen uit dit boekje een of meerdere kennismakingsactiviteiten. Op de website van Sjors Sportief en Sjors Creatief (www.sjorssportief.nl) vind je onder Sjors Fun de downloadlink naar de digitale boekjes.

Via de speelse, kindvriendelijke website www.sjorssportief.nl kunnen kinderen zich vervolgens eenvoudig inschrijven. De inschrijvingen verlopen volledig automatisch en administratief hoef je niets te organiseren. Met jouw verworven login kun je precies zien wat de status is van jouw activiteiten en bijbehorende inschrijvingen. Iedere aanbieder van leuke naschoolse sportactiviteiten mag gratis aan het boekje meedoen!

Je kunt daartoe zelf – héél eenvoudig - digitaal een ‘eigen’ activiteitenpagina aanmaken op www.sportstimulering.nl.
 

Jij doet toch ook mee?

Wij doen natuurlijk mee ... en nu?

  1. Ga naar www.sportstimulering.nl en kies voor ‘Aanmelden Aanbieder’
  2. Je ontvangt na het invullen van de gevraagde algemene gegevens de inloggegevens per mail. Je kunt dan direct in het beheersysteem jouw activiteiten invoeren.
  3. Voer in het activiteitenoverzicht jouw activiteit(en) in. Het aantal kennismakingslessen mag je zelf bepalen.
  4. Je maakt een nieuwe activiteit aan voor kinderen van een andere leeftijd indien dit een andere groep betreft. Dit kan eenvoudig met het kopieer-icoontje achter de al ingevoerde activiteit, zodat je niet alles opnieuw hoeft in te voeren.
  5. Vergeet niet een leuke foto toe te voegen en denk aan een aansprekende promotietekst over jouw activiteit. Deze input wordt namelijk overgenomen in het Sjors Sportief-boekje en de uitstraling ervan wordt mede door jouw input aantrekkelijker gemaakt.
  6. Je ontvangt nog voordat het boekje naar de drukker gaat jouw pagina ter controle per mail. Eventuele wijzigingen op jouw pagina(‘s) kunnen dan nog meegenomen worden.
  7. Inschrijvingen van kinderen zijn ook zichtbaar in jouw digitale beheerscherm, je hoeft hier zelf geen administratie voor bij te houden. Wij sturen je wel altijd een mailtje per inschrijving, zodat je op de hoogte blijft.

DANK U WEL VOOR HET ENTHOUSIASME!

Klik op de afbeelding om de uitnodiging te downloaden