Je kunt je weer aanmelden voor de Verenigingsdag!

In september is weer het moment om je als vereniging te presenteren. Zowel in Rheden, Dieren als Velp is daar de mogelijkheid toe en onderstaand meer informatie.


Volop Velp

'Volop Velp', het woord zegt het al, betekent dat we alles laten zien wat we in Velp in huis hebben. De horeca komt met een proeverij van nieuwe gerechten, de modewinkels showen hun nieuwe herfst- en wintercollectie, bedrijven en winkels geven een open huis en... de Velpse verenigingen presenteren zich. Promoten zich. Werven wellicht nieuwe leden.

Zo zou het eruit kunnen zien. In februari heb ik al eens met een aantal Velpse verenigingen, clubs, groepen, instellingen, stichtingen, en dergelijke een brainstormavond gehad. Veel goede en bruikbare suggesties zijn daaruit voort gekomen. Nu naar de uitvoering ervan. Ik heb een vragenlijst opgesteld, die door middel van het aanklikken van deze link (https://goo.gl/forms/uQdmWIxAMbl1qXNY2) in kunt zien, invullen en terugsturen. Maak met alle deelnemers er een geweldige dag van en start jouw seizoen met een klapper. Doe mee. Vul het formulier in, ook al zie je deelname aan die dag niet zitten; dan weet ik dat tenminste. Laat me ook alsjeblieft weten als de adressering van de mail niet (meer) juist is, Dan ik hem naar het juiste adres sturen.

Contactpersoon
Jan Huurman | Activiteitenregisseur voor Veelzijdig Velp | (06) 24 16 62 41


Verenigingsdag Dieren

De Dierense winkeliersvereniging organiseert dit jaar voor de elfde keer de Verenigingendag in het winkelcentrum van Dieren. Op zaterdag 9 september 2017, van 10.00 tot 16.00 uur, kunnen organisaties op het gebied van sport, recreatie, kunst en cultuur zich gratis presenteren aan de inwoners van Dieren en omstreken. Uw organisatie wordt daarvoor van harte uitgenodigd! Zie de bijlage voor meer informatie en het aanmeldformulier. Geef je uiterlijk voor 16 juli op!

Contactpersoon
Nancy Gielink | bosvelds@hetnet.nl


Cirkel om de dorpskerk Rheden

Op vrijdag 15 september1 van 16.00 tot 21.00 organiseren wij ‘cirkel om de dorpskerk’. Een evenement waarbij wij in en om de dorpskerk liefst net zoveel kramen plaatsen als dat er verenigingen in Rheden zijn. Daarnaast is er een podium waarop doorlopend voorstellingen gegeven kunnen worden.

Wij bieden u kosteloos een kraam aan waarin u uzelf kunt presenteren, regelen voor u de publiciteit in ons dorp en de regionale pers en verzorgen dat er (uiteraard wel tegen betaling) iets te drinken en te eten is voor u en alle bezoekers. Zie de bijlagen voor meer informatie en het aanmeldformulier. Geef je uiterlijk voor 1 juni op!

Contactpersoon
Laska Mosterman | (06) 43 21 15 10 - Wijnand Jakobs | (06) 23 98 53 10