De Beweegcoach | Wist je dat ...

… er dit jaar weer meerdere stagiaires meelopen met de beweegcoaches? Zo lopen Diede, Bob en Rouel stage bij Hayke. Zij zijn het vaste gezicht van de wandelgroep op de dinsdag in Dieren


Rouel Zimmerman

Mijn naam is Rouel Zimmerman, ik ben 24 jaar oud en ik woon in Arnhem. 5 jaar geleden ben ik van mijn geboorteland Curaçao naar Nederland verhuisd om te studeren. Nu zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Sport en Bewegen in Arnhem. Vanuit de opleiding ben ik hier terecht gekomen als stagiair om bij de wandelgroep tot eind maart mee te lopen. Mijn doelstelling bij de wandelgroep is om de deelnemers fitter en gezonder te maken. Naast mijn studie ben ik ook erg actief in het beoefenen van voetbal, fitness en rugby. Wanneer ik klaar ben met mijn studie wil ik nog een HBO opleiding gaan volgen.
 


Diede van Brakel

Mijn naam is Diede van Brakel, 24 jaar oud en woonachtig in Veenendaal. 2,5 jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding Sport, gezondheid en management op de HAN. In Februari start ik met de minor leefstijl programma op maat. Tijdens de stage in Dieren begeleid ik de wandelgroep en neem ik individuele intakes af omtrent gezonde leefstijl. Mijn doel tijdens de stage-periode is om de deelnemers een actieve leefstijl aan te dragen en te helpen bij het verwezenlijken van hun eigen doelstellingen. Naast mijn studie sport ik bij de fitnesschool en werk ik in het zwembad als badjuffrouw. Na mijn studie wil ik weer gaan reizen door Azië en daarna in NL een baan zoeken.


Bob Peters

Mijn naam is Bob Peters, ik ben 19 jaar oud en woonachtig in Arnhem. Drie jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding Sport en Bewegen op het Astrum College, hier volg ik het uitstroom profiel leefstijl waar ik dit jaar in afstudeer.. Dit gehele schooljaar zal ik stage lopen bij de beweegcoach Hayke. Hier ga ik de wandelgroep begeleiden en zal ik ook 1 op 1 begeleiding gaan doen. Naast mijn studie voetbal ik en volg ik een opleiding als personal trainer. Nadat ik mijn studie heb afgerond wil ik mezelf verdiepen in personal training en hier een baan in zien te vinden.